Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Ivana79
vložené: 13. 06. 2010 11:52:38

Ibi,viem že bujón moc zdravý nie je,ani ho moc často nepoužívam,ale ako píšeš,v tomto prípade je tam ozaj nutný,inak by to nebolo ono;-)Ten hrášok...záleží na tom,či dáš čerstvý,samozrejme,že v zime dávam mrazený alebo z konzervy,takže to už si každý vie odhadnúť koľko ho treba variť.Ja si mrazím vlastný hrach zo záhrady,iba ho ovarím,takže je dosť tvrdý a kludne sa môže variť aj pol hodinu.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz